mStore
STÄNG
background1

Din företagspartner

 Ovasett om du funderar på att starta eget, vill effektivisera ert sätt att jobba eller hantera hundratals användares Apple-produkter har vi lösningarna för dig.

MacSupports säljare, tekniker och konsulter har kompetensen och som Sveriges enda rikstäckande Apple Premium Reseller finns vi nära dig.

Bäst på Apple

MacSupport har levererat Apple-produkter till Sveriges företag i över trettio år! Enkelt sammanfattat kan vi säga att vi kan det här. Med oss får du och ditt företag en trygg samarbetspartner men djup kunskap, snabba leveranser och konkurrenskraftiga priser.
background1

Ta kontrollen med mSmart

- ett smartare sätt att äga dina Apple-produkter

  • När du köper en Apple-produkt med mSmart betalar du bara för värdeminskningen under perioden du använder den
  • Du håller koll på företagets alla Apple-produkter i din egna portal
  • Dessutom får du lägre månadskostnader, fri support och prioriterad service!

Läs mer!

Våra tjänster

Vi erbjuder ett komplett utbud av IT-tjänster till ditt företag. Vi skräddarsyr våra avtal och tjänster efter dina behov.

Cisco Spark

Cisco Spark

Modern kommunikation med Cisco Spark. Samla meddelanden, filer, samtal och möten på samma ställe. När all kommunikation sker på ett ställe, knutet till det projekt eller ansvarsområde ni jobbar på blir allt effektivare.

Det spelar ingen roll var era medarbetare fysiskt sitter. Med Cisco Spark blir mötena blir lika effektiva för den som sitter hemma eller i ett annat land som för de som sitter i konferensrummet. Allt bara funkar.

MER om Cisco Spark

Anders Randler

Mobile Device Management (MDM)

Vi hjälper dig få kontroll på din IT-miljö med hjälp av moderna MDM-system. Med Casper Suite från JAMF Software ansvarar vi för allt med en komplett driftslösning i vår serverhall eller stöd med en lokal server i era lokaler.

Device Enrollment Program (DEP)

Apples program för enhetsregistrering erbjuder ett snabbt och smidigt sätt att driftsätta företagsägda Apple-enheter.

Du kan enkelt registrera enheter i en MDM-lösning, vilket innebär att driftsättningar inte längre utgör en manuell konfigurationsprocess för IT-avdelningen. Allt ställs in automatiskt redan från start.

Anders Randler

Nätverk och drift

Har du och din personal tid med att hålla er utrustning uppdatarad och fungerande i alla lägen? Med 30 års erfarenhet av serverrummet ser vi till att företagets IT-utrustning är driftsäker.

IT-säkerhet
I dag är det viktigare än någonsin att all utrustning är uppdaterad med senaste version av operativsystem och mjukvaror.

Säkerhetskopior
Riskera inte att förlora data. Med säkerhetskopiering i Enterprise-nivå från CrashPlan kan du sova lugnt.

 

Anders Randler

Support/Service

Användarstöd och reparationstjänster för allt från enmansföretaget till den stora organisationen med tusentals användare. Som Apple Authorized Service Provider uppfyller vi Apples höga krav.