mStore
STÄNG
background1
Webbinarium 21/10 kl. 11.00

Varför MDM? Full kontroll på enheterna med Jamf.

Jamf effektiviserar IT-avdelningens arbete. Reducera tiden för att hantera enheter med 80% och tiden för installationer och uppdateringar med 90% genom Self Service Portal.

Vill du veta mer? Delta i vårt webbinarium, 21 oktober klockan 11.00, där vi tillsammans med Jamf går igenom nyttan med MDM och varför ni bör välja Jamf.

Läs mer och anmäl dig

background1

Din företagspartner

 Oavsett om du funderar på att starta eget, vill effektivisera ert sätt att jobba eller hantera hundratals användares Apple-produkter har vi lösningarna för dig.

MacSupports säljare, tekniker och konsulter har kompetensen och som Sveriges enda rikstäckande Apple Premium Reseller finns vi nära dig.

Bäst på Apple

Bäst på Apple

MacSupport har levererat Apple-produkter till Sveriges företag i över trettio år! Enkelt sammanfattat kan vi säga att vi kan det här. Med oss får du och ditt företag en trygg samarbetspartner med djup kunskap, snabba leveranser och konkurrenskraftiga priser.


Apple Auktoriserad återförsäljare

background1

7 av 10 missar sin Microsoft 365-backup, är du en av dem?

Nya studier visar hur kraftigt ökat distansarbete skapar utmaningar för företagen att skydda sin information. Samtidigt som Microsoft Office 365 haft en mycket stark tillväxt av nya användare och ökade mängder data saknar flertalet företag en fullskalig backuplösning när de använder molntjänsten. Detta trots att Microsoft själva rekommenderar att man använder en tredjepartslösning för backup. På MacSupport har vi valt att jobba med Barracuda för att deras produkter ger ett mycket gott skydd samtidigt som de är enkla att implementera och använda.

MER OM BARRACUDA

Ta kontrollen med mSmart

- ett smartare sätt att äga dina Apple-produkter

  • När du köper en Apple-produkt med mSmart betalar du bara för värdeminskningen under perioden du använder den
  • Du håller koll på företagets alla Apple-produkter i din egen portal
  • Dessutom får du lägre månadskostnader, fri support och prioriterad service!

LÄS MER om mSmart

Webbinarium mSmart

Webbinarium om mSmart

Under hösten fortsätter vi att hålla våra kostnadsfria webbinarier om mSmart Företag - ett smartare sätt att äga dina Apple-produkter. Vi berättar hur du slipper alla bekymmer med ditt företags IT-utrustning och kan spara tid, pengar och miljön med mSmart. Varmt välkommen att delta!

MER OM WEBBINARIerna

background1

Byt in. Byt upp.

Dags för ny iPhone, Mac, iPad eller Apple Watch? Byt in - för plånboken och för miljön. Inbytesvärdet drar vi sedan av på er nya utrustning. Vi tar emot enheter från alla tillverkare.

Bra för både plånboken och miljön med Rotation.

Mer om Rotation

background1

Våra tjänster

Våra tjänster.

MacSupport erbjuder ett komplett utbud av IT-tjänster för ditt företag och vi skräddarsyr avtal och tjänster efter dina behov.

 

Mer om våra tjänster

background1

 

Framtidens restaurang

Vi förser ert företag med innovativa digitala lösningar. Lösningarna är strategiskt utvalda för att öka era intäkter, minska era utgifter och hjälpa er skapa en fantastisk kundupplevelse. En verkligt smart restaurang alltså.

Läs mer