mStore
STÄNG

Gratis standardfrakt vid köp över 2 000 kr 🚚

Visar priser med moms

Katharina Kulle

Katharina Kulle

"Jag är lågstadielärare med lång erfarenhet och stort intresse för läs-och skrivinlärning samt forskning och utveckling men även grundläggande matematik och förståelse för detta. Jag riktar mig till de tidiga årskurserna och till barn med behov av extra stöd i alla årskurser."

 

 

Ladda ner material

 

Belmina Omerhodzic

Belmina Omerhodzic

"Jag jobbar som förstelärare i IKT på en skola som har tre åtaganden: IKT som accelerator för pedagogiken, språkutvecklande arbetssätt och tillgänglig lärmiljö för alla elever. Dessa tre åtaganden återspeglas i min undervisning och exempel på det kan du se i mallarna jag delar. Mallarna riktar sig framförallt för åk 4-9 men går säkert att applicera på lågstadiet och gymnasiet också."

Ladda ner material

 

Jonas Svensson

Jonas Svensson

"Mitt namn är Jonas Svensson och jag arbetar som utbildningsspecialist på MacSupport Education. Mina mallar riktar sig främst till Sv, SO och Idrott. Men där finns även några som är specifika för NO. Den bästa mallen är min ”Bästa mallen 8.1” den kan användas till allt från anteckningar till att skapa E-pub och rapporter m.m."


Ladda ner material

 

Mia Hasselblad

Mia Hasselblad

Mia Hasselblad är certifierad Apple Professional Learning Specialist samt Apple Distinguished Educator. Dessa två certifieringar visar att Mia har mycket goda kunskaper inom Apples pedagogiska funktioner. Hon är också legitimerad SO-lärare och IT-pedagog och driver den digitala utvecklingen framåt på Nya Elementar i Stockholm.

2018 blev Mia utsedd till "Årets lärare" för hennes digitala utvecklingsarbete. Som lärare arbetar Mia ofta med verkliga case och lägger stor vikt vid meningsfullhet i undervisningen. Mias fokus på ett värdeskapande lärande gör att eleverna får en högre kunskapsutveckling och att de i större utsträckning når sina kunskapsmål.

Mia arbetar även med alternativa redovisningsformer, både för att få en individanpassad undervisning men också för att hon anser att det får eleverna engagerade i sin egen undervisning. Vid workshops och föreläsningar med Mia får du med dig verktyg och idéer som du kan applicera direkt i din undervisning eller verksamhet.

 

Guider och malldokument till dig som Apple-ambassador.

Här har du tillgång till användbara och inspirerande material till din undervisning med Apple-verktyg. Vi laddar ständigt upp nya material så håll utkik. Har du frågor eller funderingar om något av materialen, kontakta oss på apl@macsupport.se.