mStore
STÄNG

Gratis standardfrakt vid köp över 2 000 kr 🚚

Visar priser med moms
background1

Cisco Spark

Modern kommunikation med Cisco Spark. Samla meddelanden, filer, samtal och möten på samma ställe. När all kommunikation sker på ett ställe, knutet till det projekt eller ansvarsområde ni jobbar på blir allt effektivare.

Det spelar ingen roll var era medarbetare fysiskt sitter. Med Cisco Spark blir mötena blir lika effektiva för den som sitter hemma eller i ett annat land som för de som sitter i konferensrummet. Allt bara funkar.

background1

Mer tid för jobbet

Mindre tid i epost-kaoset och mer tid för jobbet. Vi kör själva Cisco Spark i vår organisation och har sett fördelarna med modern kommunikation. Vi vill nu hjälpa alla våra kunder att få del av nyttan.

Vi börjar med en serie frukostseminarier under maj från Luleå i norr till Malmö i söder. Där visar vi hur enkelt det kan vara att kommunicera effektivt. Självklart är du även välkommen att boka ett personligt möte så går vi igenom det tillsammans.

Cisco Spark Board

Nu presenteras Cisco Spark Board. – en helt ny produkt för konferensrummet, med nya funktioner och nya möjligheter för Cisco Spark.

Målet är enkelt: att ge team och arbetslag ett riktigt bra verktyg för möten och för att dela med sig av information.

Mer om Cisco Spark Board

Cisco Spark Board