mStore
STÄNG

Gratis standardfrakt vid köp över 2 000 kr 🚚

Visar priser med moms
background1

Installation och stöd.

När din skola köper eller hyr utrustning av oss ingår alltid installation och stöd. Allt för att ni ska komma igång så smidigt som möjligt. Kontakta oss så berättar vi hur.

Hur fungerar det?

Vi installerar och hjälper er med Apple School Manager, JAMF School (MDM-system), integration med andra system och allt som hör till.
Vi finns sedan där som ett stöd så att er skola får full funktionalitet och kan dra nytta av Apples hela ekosystem.
Apple School Manager

Apple School Manager är en enkel webbaserad portal för IT-administratörer. Den används för att driftsätta iPhone-, iPad, iPod touch- och Apple TV-enheter samt Mac-datorer från en enda plats. Och med din lösning för mobil enhetshantering (MDM) kan man konfigurera enhetsinställningar och köpa och distribuera appar och böcker.

Apple School Manager kan också integreras med Student Information Systems (SIS), SFTP och federerad autentisering med Microsoft Azure Active Directory (AD) så att man snabbt kan skapa konton med deltagarlistor och klasser.

LÄS MER OM APPLE SCHOOL MANAGERJamf School

Med Jamf School får du som lärare full koll på vad som händer i elevernas enheter! Du ställer enkelt in så att det endast går att använda de appar som är aktuella för lektionen. Det går även att blockera olika webbsidor med olämpligt innehåll. Jamf Scool gör det även möjligt att tidsinställa blockeringarna så att elevens enhet går att använda för fritidsändamål efter skolan, då vårdnadshavarna ges möjlighet att ta över hanteringen.

Fördelar med Jamf School: lätt att använda, den bästa integrationen av Apple-enheter, kraftfullt, hög säkerhet, kostnadseffektivt och innovativa appar.

LÄS MER OM JAMF SCHOOL


Behöver ni hjälp?

Tveka inte att kontakta oss. Vi hjälper er med allt från rådgivning om olika system till driftsättning och tekniskt stöd.