mStore
STÄNG

Account Manager

Göteborg


MacSupport i Västra Frölunda söker nu en driven säljare/Account Manager.Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill arbeta med försäljning av hela MacSupports erbjudande mot företag i västra Götalands distrikt. I dina arbetsuppgifter ingår att ha ansvar över ett antal av våra kunder samt att bearbeta potentiellt nya affärsmöjligheter. Till din hjälp har du ett av branschens starkaste varumärken och en vältrimmad stödorganisation av tekniker och konsulter. Tillsammans med dina kollegor utgår du ifrån kontoret i Västra Frölunda, med fokus att komma ut på affärsmässiga kundbesök.

 

Vi erbjuder

Du kommer vara en del av ett sammansvetsat gäng som har en härlig sammanhållning i en platt organisation med korta beslutsvägar. Vi hjälper varandra och ställer upp när det behövs. Du kommer få löpande utbildningar av Apple i deras sortiment och vid nya produktsläpp.

 

Din profil

Du behöver ha ett stort intresse och kunskap för IT och datorer, framförallt Apple. Du har kunskap om hur en dator är uppbyggd och dess funktioner. Har du arbetat som säljare tidigare är det meriterande och har du erfarenhet från lösningsorienterad försäljning inom IT är det även ett stort plus.

 

Kontakt

I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Kim Storm på telefon 0720 71 13 19 eller Hampus Johansson på telefon 0720-80 32 94.

Läs mer och ansök

 

Välkommen med din ansökan redan idag! 

 

KLICKA HÄR FÖR FLER JOBB PÅ MSTORE/MacSupport

background1

Vilka är vi?

mStore är en Apple Premium Reseller-butik som säljer Mac, iPad, iPhone och tillbehör. Som auktoriserad butik har vi krav på oss att kunna det mesta kring Apples produkter. MacSupport är en av Sveriges absolut största leverantörer av Apples produkter, och vi har 12 butiker runt om i landet, från Luleå i norr till Malmö i syd.