mStore
STÄNG

Butikssäljare

Luleå

 

Just nu söker vi personal till vår Apple Premium Reseller-butik i Luleå. Vill du jobba på en rolig och fartfylld arbetsplats i en miljö som ständigt förnyas av Apple-produkter? Tjänsten innebär att stärka ett trevligt och säljande butiksteam; försäljning, kundservice, hårdvaruservice, kontanthantering, städning, prismärkning, exponering och inventering.

Din uppgift är att säkerställa att våra kunder får marknadens bästa bemötande genom vår service samt att vara den guide som ser till att kunden får med sig rätt produkter. Tillsammans med övriga medarbetare och din butikschef ser du till att butiken alltid håller högsta klass vad gäller service och bemötande. Vi erbjuder dig ett intressant och omväxlande arbete med goda möjligheter till utveckling.

 

Din profil

Du är noggrann och lyhörd för kundernas problem. Du har dokumenterad erfarenhet av försäljning inom retail, ett stort intresse för Apples produkter samt har lätt för att ta till dig kunskap om butikens sortiment och nya produkter. Du är en stresstålig och positiv människa, och bidrar till en bra stämning på arbetsplatsen.

 

Grundlägande anställningsvillkor:

  • Heltid
  • Schemalagda arbetstider i Luleå. Helgarbete kan förekomma.
  • Butikens öppettider är vardagar 10-18,  lördagar 10-16 , söndagar 12-16
  • Tillträde efter överenskommelse

 

Ansök genom att skicka ditt CV och ett personligt brev till jobba.lulea@mstore.se

 

Vi ser fram emot din ansökan! 

 

KLICKA HÄR FÖR FLER JOBB PÅ MSTORE/MacSupport