mStore
STÄNG

Butikssäljare (timanställning)

Malmö och Lund

 

Vill du jobba med försäljning av världens bästa produkter? Vi söker nu en driven säljare till våra Apple Premium Reseller-butiker i Lund och Malmö!

 
 

Vem är du?

Du är en driven person som gillar att kommunicera och träffa nya människor. Du ser säljandet och mötet med en kund som en utmaning. Du trivs med att sälja kvalitet och hitta lösningar på de problem du ställs inför. Noggrannhet, stresstålighet och flexibilitet är andra egenskaper som vi värdesätter högt. Det är förstås meriterande om du har haft liknande arbetsuppgifter tidigare men vi sätter stort värde på dina personliga egenskaper.

 

Dina arbetsuppgifter:

Din uppgift är att säkerställa att våra kunder får marknadens bästa bemötande samt att vara den guide som ser till att kunderna får med sig rätt produkter hem. Tillsammans med övriga medarbetare och din butikschef ser du till att butiken alltid håller högsta klass vad gäller ordning, prisskyltning och varuexponering. Vi erbjuder ett mycket intressant och omväxlande arbete där du får möjligheter att utveckla dig själv och dina kunskaper inom försäljning och våra produktområden.

 

Krav:

  • Du har dokumenterad erfarenhet av kundservice/försäljning.
  • Du brinner för säljyrket och lyssnar noga på dina kunder.
  • Du använder Apples produkter privat och/eller jobbar med dem yrkesmässigt.
  • Du har ett stort intresse för Apples produkter och har lätt för att ta till dig kunskap om butikens sortiment och nya produkter.

 

Grundläggande anställningsvillkor

Anställningsform: Timanställning
Arbetstider: Helger och vid behov.
Tillträde: Omgående.

 

Så ansöker du

Sista ansökningsdag är 2021-04-30. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så ansök gärna så snart som möjligt. Ansökan skickas till: jobb.mlm@mstore.se. Märk ansökan med "Butikssäljare, timanställning".

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta butikschef Felicia Thyreen f.thyreen@macsupport.se

 

Vi ser fram emot din ansökan! 

 

KLICKA HÄR FÖR FLER JOBB PÅ MSTORE/MacSupport

background1

Vilka är vi?

mStore är en Apple Premium Reseller-butik som säljer Mac, iPad, iPhone och tillbehör. Som auktoriserad butik har vi krav på oss att kunna det mesta kring Apples produkter. MacSupport är en av Sveriges absolut största leverantörer av Apples produkter, och vi har 12 butiker runt om i landet, från Luleå i norr till Malmö i syd.