mStore
STÄNG

Butikssäljare (timanställning)

Malmö

Vill du jobba med försäljning av Apples produkter? Vi söker nu en driven säljare till vår Apple Premium Reseller-butik i Malmö!


Vem är du?

Du är en driven person som gillar att kommunicera och träffa nya människor. Du ser säljandet och mötet med en kund som en utmaning och har minst två års erfarenhet av försäljning. Du trivs med att sälja kvalitet och att hitta lösningar på de problem du ställs inför. Noggrannhet, stresstålighet och flexibilitet är andra egenskaper som vi värdesätter högt. Vi ser gärna att du är tekniskt kunnig och intresserad av Apples produkter.


Dina arbetsuppgifter

Din uppgift är att säkerställa att våra kunder får marknadens bästa bemötande samt att vara den guide som ser till att kunderna får med sig rätt produkter hem. Tillsammans med övriga medarbetare och din butikschef ser du till att butiken alltid håller högsta klass vad gäller ordning, prisskyltning och varuexponering. Vi erbjuder ett mycket intressant och omväxlande arbete där du får möjligheter att utveckla dig själv och dina kunskaper inom försäljning och våra produktområden.


Krav

  • Du har dokumenterad erfarenhet av kundservice/försäljning.
  • Du brinner för säljyrket och lyssnar noga på dina kunder.
  • Du använder Apples produkter privat och/eller jobbar med dem yrkesmässigt.
  • Du har ett stort intresse för Apples produkter och har lätt för att ta till dig kunskap om butikens sortiment och nya produkter.

 

Grundläggande anställningsvillkor
Anställningsform: Timanställning

Arbetstider: Måndagar, lördagar och i övrigt vid behov.
Tillträde: Omgående


Ansökan

Ansök genom att skicka ditt CV till jobb.mlm@mstore.seMärk ansökan med "Butikssäljare Malmö". Urval och intervjuer sker löpande så du är varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag.

 

Vi ser fram emot din ansökan! 

 

KLICKA HÄR FÖR FLER JOBB PÅ MSTORE/MacSupport

background1

Vilka är vi?

mStore är med sina 12 centralt placerade butiker Sveriges enda rikstäckande Apple Premium Reseller. Butikerna har ett komplett utbud av Apples produkter, tjänster och tillbehör samt auktoriserad service och kunskapen som behövs för att kunna guida våra kunder rätt. mStore-kedjan drivs av MacSupport AB.

MacSupport AB är en av Sveriges största Apple-återförsäljare och riktar sig till företag, skolor och konsumenter. Vi har ca 200 anställda och omsatte 600 miljoner 2020.