mStore
STÄNG

Erfaren Mac-konsult

Göteborg


Vi söker en medarbetare till vår teknikkonsultavdelning i Göteborg (Västra Frölunda).

 

Om tjänsten

Som konsult hos MacSupport kommer du att hjälpa våra företagskunder med deras infrastruktur och att både utveckla och säkra driften av deras Applemiljö och blandade OS-miljöer. Vanliga arbetsuppgifter rör områden som servrar, MDM-lösningar, uppkopplingar, skrivare, brandväggar, klientdatorer och backuplösningar. Vår teknikkonsultgrupp hjälper våra företagskunder samt offentliga sektorn med den dagliga driften och är behjälpliga med förstudier, implementeringar och integrationer.

Vi är oftast ute på plats hos våra kunder men det förekommer också att vi hjälper dem på distans. Våra kunder är allt från små till stora bolag och sitter ofta i en miljö som består av flera olika operativsystem. Det är därför bra om du har god kunskap om vanligt förekommande miljöer på marknaden såsom Microsoft, Citrix, Linux och WMware. Dock är din Mac OS X- och iOS-kompetens direkt avgörande för denna tjänst.

 

Din bakgrund

Vi söker dig som:

  • har flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • besitter bred IT-kompetens inom drift och support
  • är duktig på Mac OS X/iOS
  • har kunskap om macOS Server
  • har kunskap i andra vanligt förekommande miljöer som Microsoft och Linux
  • är intresserad av att ta in och paketera nya lösningar som kan vara av intresse för våra kunder.

Det är starkt meriterande om du har Apple-certifieringar eller motsvarande kunskaper och att du vill vara delaktig i att fortsätta att utveckla en av Sveriges bästa teknikkonsultgrupper för Apple-produkter.

Som person är du serviceinriktad och van att möta kund ute på fältet. Du är självgående, driven och trivs med nya utmaningar och uppgifter. Tjänsten förutsätter att du har såväl körkort som bil.

Din ansökan
Är du intresserad? Skicka in din ansökan senast den 31 augusti.
Maila in din intresseanmälan och CV till rekrytering.gbg@macsupport.se och ange referensen "Mac-konsult" i ämnesraden.

 

FLER JOBB PÅ MSTORE/MacSupport

background1

Vilka är vi?

mStore är en Apple Premium Reseller-butik som säljer Mac, iPad, iPhone och tillbehör. Som auktoriserad butik har vi krav på oss att kunna det mesta kring Apples produkter. MacSupport är en av Sveriges absolut största leverantörer av Apples produkter, och vi har 11 butiker runt om i landet, från Luleå i norr till Malmö i syd.