mStore
STÄNG

Företagsinriktad butikssäljare
Lund


Tjänsten innebär försäljning i butik till både företag och privatkunder. Du kommer att vara butikens företagsexpert och ha huvudansvaret för att ta hand om våra företagskunder. Du kommer även att utföra generella butiksuppgifter som prismärkning, exponering och inventering.


Vi erbjuder dig ett intressant och omväxlande arbete med goda möjligheter till utveckling.


Din profil

Du vill arbeta med försäljning till företag samt har erfarenhet av kundservice och försäljning mot privatpersoner. Du vill ge marknadens bästa bemötande och brinner för att hjälpa våra kunder jobba effektivare och ha roligare.

För att lyckas i rollen som både butiks- och företagssäljare krävs det att du är hungrig, engagerad och driven. Du gillar att jobba hårt och ta dig an det som behövs. Självklart har du ett stort intresse av Apples produkter. Du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift.

 

Ansök genom att skicka ditt CV till jobb.mlm@mstore.se så kontaktar vi dig för ett personligt möte. Urval sker löpande så ansök gärna redan nu.

 

Grundläggande anställningsvillkor

  • Varierande arbetstider.
  • Helgarbete kan förekomma.
  • Omfattning ca 100%
  • Månadslön
  • Tillträde omgående

 

Vi ser fram emot din ansökan! 

 

KLICKA HÄR FÖR FLER JOBB PÅ MSTORE/MacSupport

background1

Vilka är vi?

mStore är en Apple Premium Reseller-butik som säljer Apple datorer, iPads, iPhones och tillbehör. Som auktoriserad butik har vi krav på oss att kunna det mesta kring Apples produkter. MacSupport är en av Sveriges absolut största leverantörer av Apples produkter, och vi har 11 butiker runt om i landet, från Luleå i norr till Malmö i syd.