mStore
STÄNG

Kombinerad butikssäljare/iPhone-tekniker (halvtid)

Stockholm/Sickla

 

Vill du jobba på en rolig och fartfylld arbetsplats i en miljö som ständigt förnyas av Apple-produkter? Just nu söker vi personal till vår Apple Premium Reseller i Sickla.

Tjänsten innebär att stärka ett trevligt och säljande butiksteam; försäljning, kundservice, hårdvaruservice, kontanthantering, prismärkning, exponering, inventering och städning. Din uppgift är att säkerställa att våra kunder får marknadens bästa bemötande samt att vara den guide som ser till att kunden får med sig rätt produkt hem. Tillsammans med övriga medarbetare och din butikschef ser du till att butiken alltid håller högsta klass vad gäller ordning, prisskyltning och varuexponering. Du kommer även att utföra service av iPhone och iPad. Vi ser till att du blir utbildad i detta. Vi erbjuder dig ett intressant och omväxlande arbete med goda möjligheter till utveckling.


Din profil

Du brinner för att sälja och lyssnar noga på kunden. Du har dokumenterad erfarenhet av försäljning inom retail, ett stort intresse för Apples produkter och lätt för att ta till dig kunskap om butikens sortiment och nya produkter.


Grundlägande anställningsvillkor

Schemalagda arbetstider i Sickla (Omfattning c:a 50%)
Butikens öppettider är vardagar: 10.00–20.00, lördag: 10.00–18.00 och söndag: 11.00–17.00
Tillträde efter överenskommelse


Ansök genom att skicka ditt CV till sicklajobb@mstore.se så kontaktar vi dig för ett personligt möte. 


Urval och intervjuer sker löpande så du är varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag!
 

Vi ser fram emot din ansökan! 

 

KLICKA HÄR FÖR FLER JOBB PÅ MSTORE/MacSupport

background1

Vilka är vi?

mStore är en Apple Premium Reseller-butik som säljer Apple datorer, iPads, iPhones och tillbehör. Som auktoriserad butik har vi krav på oss att kunna det mesta kring Apples produkter. MacSupport är en av Sveriges absolut största leverantörer av Apples produkter, och vi har 11 butiker runt om i landet, från Luleå i norr till Malmö i syd.