mStore
STÄNG

iOS-tekniker/Butikssäljare

Luleå

 

Vill du jobba med service och försäljning av världens bästa produkter? Vi söker nu en kombinerad iOS-tekniker och butikssäljare till vår butik i Luleå!


Du kommer att utföra service av iPhone och iPad, något som vi ser till att du blir utbildad i. Tjänsten innebär även att stärka ett trevligt och säljande butiksteam med försäljning, kundservice, hårdvaruservice, kontanthantering, prismärkning, exponering, inventering och städning. Som butikssäljare är din uppgift att säkerställa att våra kunder får marknadens bästa bemötande samt att vara den guide som ser till att kunden får med sig rätt produkt hem. Tillsammans med övriga medarbetare och din butikschef ser du till att butiken alltid håller högsta klass vad gäller ordning, prisskyltning och varuexponering. Vi erbjuder dig ett intressant och omväxlande arbete med goda möjligheter till utveckling.

 

Din profil

Som butikssäljare på mStore så förväntar vi oss att du är djup engagerad i och entusiastisk för de produkter vi jobbar med från ett av världens starkaste varumärken. Du är en god lyssnare och duktig på att föreslå rätt lösningar för kunden. Du är noggrann och hjälper dina kollegor med lösningar och utveckling.

 

Grundlägande anställningsvillkor

Heltid
Tillträde efter överenskommelse

 

Så ansöker du

Sista ansökningsdag är 2020-03-15. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så ansök gärna så snart som möjligt. Ansökan skickas till jobba.lulea@mstore.se. Märk ansökan med "iOS-tekniker/butikssäljare".

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta Jan Lindkvist, j.lindkvist@macsupport.se

 

Vi ser fram emot din ansökan! 

 

KLICKA HÄR FÖR FLER JOBB PÅ MSTORE/MacSupport

background1

Vilka är vi?

mStore är en Apple Premium Reseller-butik som säljer Mac, iPad, iPhone och tillbehör. Som auktoriserad butik har vi krav på oss att kunna det mesta kring Apples produkter. MacSupport är en av Sveriges absolut största leverantörer av Apples produkter, och vi har 11 butiker runt om i landet, från Luleå i norr till Malmö i syd.