mStore
STÄNG

Kundservicemedarbetare

Stockholm

 

Vi söker en medarbetare på heltid till vår kundservice som i dag består av tre personer. Arbetsuppgifterna består av att hantera order från kunder, administrera produkter i vår webbshop samt att besvara kundförfrågningar via e-post och telefon. Kundservice sköter också mottagning av kunder i servicedesk med in- och utlämning av serviceärenden. Tjänsten är placerad i Liljeholmen, Stockholm.

 

Vi söker dig som tycker om att jobba med kunder, framför allt via telefon och e-post, men som även har en administrativ talang och kan arbeta metodiskt. Det är en fördel om du har någon erfarenhet av, och kunskap om, de produkter vi säljer: Mac-datorer, iPad och iPhone. Har du någon erfarenhet från butik eller annan kundservice är det en merit men inte ett krav. Du behöver ha god svenska i tal och skrift samt gärna bra engelska. Arbetet är idag förlagt till kontorstider mellan 08.30 och 17.00.

 

Skicka din ansökan till: rekrytering@macsupport.se

 

Vi ser fram emot din ansökan! 

 

KLICKA HÄR FÖR FLER JOBB PÅ MSTORE/MacSupport

background1

Vilka är vi?

mStore är en Apple Premium Reseller-butik som säljer Mac, iPad, iPhone och tillbehör. Som auktoriserad butik har vi krav på oss att kunna det mesta kring Apples produkter. MacSupport är en av Sveriges absolut största leverantörer av Apples produkter, och vi har 11 butiker runt om i landet, från Luleå i norr till Malmö i syd.