mStore
STÄNG

Medarbetare till inköpsavdelningen

Stockholm, Liljeholmen

 

Inköpsavdelningen på MacSupport söker en medarbetare. Avdelningen består av tre personer som sköter all produktförsörjning till företaget. I gruppens uppgifter ingår förutom löpande inköp även forecast och rapportering till tillverkare och att delta i arbetet med att ta fram och utvärdera produktsortiment för våra affärsområden. Tjänsten är på heltid och placerad i Liljeholmen, Stockholm.

 
Vi söker någon med ett par års erfarenhet av Apple-produkter eller liknande elektronikprodukter. Erfarenhet från inköpsavdelning eller försäljning av elektronikprodukter är meriterande. Egenskaper som vi gärna ser är intresse för och kunskap om våra produkter, ett öga för produktdesign och vilken design som är attraktiv för våra kunder. Du behöver kunna arbeta effektivt och motiverat även i stressiga situationer med hög noggrannhet. Det är viktigt att du behärskar både engelska och svenska i tal och skrift. 

 
Skicka din ansökan till: rekrytering@macsupport.se

 

Vi ser fram emot din ansökan! 

 

KLICKA HÄR FÖR FLER JOBB PÅ MSTORE/MacSupport

background1

Vilka är vi?

mStore är en Apple Premium Reseller-butik som säljer Mac, iPad, iPhone och tillbehör. Som auktoriserad butik har vi krav på oss att kunna det mesta kring Apples produkter. MacSupport är en av Sveriges absolut största leverantörer av Apples produkter, och vi har 11 butiker runt om i landet, från Luleå i norr till Malmö i syd.