mStore
STÄNG

Servicetekniker IT

Malmö

 

Vi söker dig som har arbetat några år som service-, IT- eller mobiltelefon-tekniker. Du kommer främst att jobba med att felsöka och reparera iPhone och iPad, men självklart även med Apples övriga produktsortiment.


Då vi på mStore alltid sätter kunden i centrum så innebär arbetsuppgifterna mycket kundkontakt varpå vi ställer höga krav på din sociala kompetens och ditt kundbemötande. Vi tror att du som söker är en service- och kundinriktad problemlösare. Du är tålmodig, noggrann, strukturerad, har kunskap om iOS samt har erfarenhet av att reparera mobiltelefoner eller liknande enheter. Du ska dessutom ha goda kunskaper i svenska och engelska.

På mStore får du jobba i en utvecklande och fartfylld miljö hos Sveriges största Apple-återförsäljare. Du får hela tiden lära dig om nya produkter och operativsystem för att kunna ge bästa möjliga support till våra kunder. Vi ger dig frihet som du tar ansvar för.

Vi strävar efter en jämnare könsfördelning och ser gärna kvinnliga sökande.

 

Kompetenser

  • God erfarenhet av att reparera telefoner
  • God erfarenhet av kundbemötande
  • Dokumenterat goda meriter och resultat
  • God administrativ förmåga
  • Förmåga att arbeta självständigt
  • Goda kunskaper i engelska
  • Datorvana

 

Om oss

MacSupport är en av Sveriges största Apple-återförsäljare och är rikstäckande från Malmö i söder till Luleå i norr. Bolaget har fyra ben: försäljning via våra butiker (mStore), försäljning till skolmarknaden, försäljning till företag samt en service- och konsultverksamhet. Vår organisation präglas av entreprenörskap, utveckling och affärsmannaskap. Vi strävar alltid efter att skapa långsiktiga relationer med nöjda kunder varför engagemang och inställning är nyckelord vi värderar högt.

 

Grundlägande anställningsvillkor: 

Omfattning: Heltid med sex månaders provanställning, start 2020-02-01 eller enligt överenskommelse.
Lön: Fast månadslön 

Sista ansökningsdag är 2020-01-30 och ansökan skickas till jobb.mlm@macsupport.se. Märk ansökan ”iOS Malmö”.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta Magnus Naumann, m.naumann@macsupport.se

  

Vi ser fram emot din ansökan! 

 

KLICKA HÄR FÖR FLER JOBB PÅ MSTORE/MacSupport

background1

Vilka är vi?

mStore är en Apple Premium Reseller-butik som säljer Mac, iPad, iPhone och tillbehör. Som auktoriserad butik har vi krav på oss att kunna det mesta kring Apples produkter. MacSupport är en av Sveriges absolut största leverantörer av Apples produkter, och vi har 11 butiker runt om i landet, från Luleå i norr till Malmö i syd.