mStore
STÄNG

Gratis standardfrakt vid köp över 2 000 kr 🚚

Visar priser med moms

Välj rätt verktyg för nästa steg i livet – 10% studentrabatt på Mac.


Är du student? Gillar du att skapa musik, illustrera, fota eller något annat spännande? Oavsett så har vi rätt verktyg för dig! Hos oss får du som studerar på eftergymnasiala utbildningar 10% rabatt på MacDessutom får du betalt för din gamla dator, surfplatta eller telefon.

Kom in i din närmaste mStore-butik så hjälper vi dig!

Hitta närmaste butik

Rabatten på Mac gäller studenter och lärare på högskola och universitet. Studenter har 10% rabatt och lärare 6% rabatt på Mac.

Prisexempel – 10% rabatt på Mac

MacBook Air 13" M2

MacBook Air 13" M2

8 GB, 256 GB

Studentpris: 12 146 kr
(ord. pris 13 495 kr)


Läs mer

MacBook Air 13" M3

MacBook Air 13" M3

8 GB, 256 GB

Studentpris: 14 396 kr
(ord. pris 15 995 kr)


Läs mer

MacBook Pro 14" M3

MacBook Pro 14" M3

8 GB, 512 GB SSD

Studentpris: 21 596 kr
(ord. pris 23 995 kr)


Läs mer

Byt in. Byt upp. Rabatt när du byter in din gamla enhet.

Byt in. Byt upp.

Byt in. Byt upp.

Dags för en ny Mac? Utöver studentrabatten får du även betalt för din gamla dator, surfplatta eller telefon. Vi tar emot enheter från alla tillverkare, kom in till din närmaste mStore-butik så värderar vi dem på plats! Byt in – för din plånbok och för miljön.

Mer om hur du gör ett inbyte

Varför välja Mac?

Mac inte bara underlättar lärandet, utan förstärker det. Studenter älskar att arbeta på Mac eftersom den är byggd för att vara bättre på så många sätt.

iPhone, låt mig presentera Mac

Mac och iPhone är utformade för att fungera smidigt tillsammans. Alla dina bilder, dokument och låtar synkas smidigt över alla dina enheter via iCloud. Du kan ringa telefonsamtal och skicka och ta emot iMessage-meddelanden och sms direkt på Mac. Och om du börjar arbeta på din iPhone kan du enkelt fortsätta på din Mac.

Byggd för att vara bättre

Bärbara Mac-datorer är otroligt tunna och lätta. Därför är de perfekta att ta med till föreläsningen eller vart som helst på campus. Och med Mac fungerar allt direkt eftersom hårdvaran och mjukvaran har utformats för att fungera tillsammans redan från början.

Komplett

Varje Mac levereras med den mjukvara du behöver för att göra allt du vill, från första stund.

Håll reda på allt som hör studierna till med Kalender, Anteckningar och Påminnelser. Skapa fantastiska arbeten med Keynote, Pages, Numbers, iMovie och GarageBand. Eller håll kontakten med hjälp av Mail, Meddelanden och FaceTime.

Kompatibel

Mac är kompatibel med den mjukvara du använder varje dag. Microsoft Office fungerar till exempel utmärkt på Mac, så du kan göra allt du behöver på den dator du helst vill använda.

Du kan också använda Keynote, Pages och Numbers för att öppna och redigera Microsoft Office-dokument.

Integritet, säkerhet och miljö

Mac är helt utformad för att skydda dina data och din integritet.

Detta är möjligt eftersom vi har utgått från datasäkerhet från början – och inte lagt till det i efterhand. Varje Mac är också utformad med miljön i åtanke och tillverkad av återvinningsbart aluminium som är fritt från pvc och bromerade flamskyddsmedel. Du kan dessutom byta in din godkända Mac mot ett tillgodohavande på Apple Store eller lämna in den och låta oss återvinna den utan kostnad.