mStore
STÄNG

AppleCare+ for iPhone 12 Pro


Artikelnr S8963ZM/A
(Priset är inkl moms)
2 695kr
Webblager: Slut i lager
Leveranstid: Beställningsvara
Stäng
Urb it levererar inom 1 timme
Behöver du hjälp?

Produktbeskrivning

AppleCare+ för iPhone är en försäkring som ger dig teknisk expertsupport på telefon och hårdvaruskydd i upp till två år, inklusive skydd för upp till två fall av oavsiktliga skador varje 12-månadersperiod. För varje fall tillkommer en självrisk på 249 kr för skärmskador och 849 kr för andra typer av skador. Försäkringen gäller från den dag du köper AppleCare+.

Fördelarna med AppleCare+ gäller utöver de rättigheter du redan har enligt konsumentlagstiftningen vad gäller kostnadsfri reparation, byte, prisavdrag eller återbetalning för varor som inte stämmer överens med säljavtalet inom tre år från leveransdagen. Konsumenten kan även rikta sina anspråk mot tillverkaren om försäljaren saknar medel, har lagt ner verksamheten eller inte går att hitta. Klicka här för mer information.

Så här skaffar du AppleCare+
Lägg till försäkringsprodukten i kassen när du slutför beställningen av din nya iPhone
eller köp den inom 60 dagar efter att du köpt din iPhone 

All teknisk support samlad på ett ställe
Eftersom Apple utformar iPhone, iOS och många av apparna är iPhone ett fullständigt integrerat system. Det är bara med AppleCare+ som du får direkt tillgång till service och support av Apples experter. De flesta problem kan enkelt lösas med ett enda telefonsamtal.

Förtur till Apples experter via chatt eller telefon
• Service samma dag i de flesta större städer runt om i världen
•Expressutbytestjänst: Vi skickar en enhet i utbyte så att du slipper vänta på reparationen
 
Ytterligare hårdvaruskydd med AppleCare+
AppleCare+ täcker såväl utbyte som reparationsservice av din iPhone, vilket omfattar upp till två fall av oavsiktliga skador varje 12-månadersperiod. För varje fall tillkommer en självrisk på 249 kr för skärmskador och 849 kr för andra typer av skador. Försäkringen täcker även batterier som har kvar mindre än 80 procent av den ursprungliga kapaciteten. Försäkringen omfattar följande:

•Din iPhone
•Batteriet
 
Mjukvarusupport som ingår
Med AppleCare+ för iPhone kan Apples experter hjälpa till med att felsöka din iPhone, iOS, iCloud och Apple-utvecklade appar för iPhone:

• iOS och iCloud
• Trådlösa nätverk
• Apple-utvecklade iPhone-appar som FaceTime, Mail, Safari och Kalender