Jämför iPhone-modeller

 
iPhone 13 Pro Max
iPhone 13 Pro
iPhone 13
iPhone 13 mini
iPhone SE (tredje generationen)
Produktnamn
Produktbilder
Finish
Överblick
Mobilnät
Kamera
Chip
Batteri
Tålighet
Face ID/Touch ID

Särskilda villkor

Skärm: Skärmen har rundade hörn som följer den elegant välvda designen och är placerade inom ett rektangulärt format. Uppmätt som diagonalen i en rektangel är skärmen 5,42 tum (iPhone 13 mini, iPhone 12 mini), 5,85 tum (iPhone 11 Pro, iPhone XS, iPhone X), 6,06 tum (iPhone 13 Pro, iPhone 13, iPhone 12 Pro, iPhone 12, iPhone 11, iPhone XR), 6,46 tum (iPhone 11 Pro Max, iPhone XS Max) respektive 6,68 tum (iPhone 13 Pro Max, iPhone 12 Pro Max). Den faktiska skärmytan är något mindre.

Mobilnät och trådlöst: Surfabonnemang krävs. Samtal via 5G, Gigabit LTE, LTE, VoLTE och wifi är endast tillgängliga på vissa marknader och hos vissa mobiloperatörer. Hastigheterna baseras på teoretisk genomströmning och påverkas av lokala förhållanden och ditt val av operatör. Kontakta din operatör eller besök apple.com/iphone/cellular för mer information om stöd för 5G och LTE.

Ström och batteri: Batteritiden beror på nätverkskonfigurationen och många andra faktorer. De faktiska resultaten varierar. Batteriet har ett begränsat antal laddningscykler och kan så småningom behöva bytas ut hos ett Apple-serviceställe. Batteritiden och antalet uppladdningar varierar beroende på användning och inställningar. Mer information hittar du på apple.com/se/batteries/ och apple.com/se/iphone/battery.html.