mStore
STÄNG

Gratis standardfrakt vid köp över 2 000 kr 🚚

Visar priser med moms
background1

Cisco Spark Board

Nu presenteras Cisco Spark Board – en helt ny produkt för konferensrummet, med nya funktioner och nya möjligheter för Cisco Spark, en molntjänst för projekt- och teamkommunikation. Målet är enkelt: att ge team och arbetslag ett riktigt bra verktyg för möten och för att dela med sig av information.

background1

Mångsidig 3-i-1-lösning

Vi är mer uppkopplade än någonsin. Men inte våra konferensrum. Eller, så finns väldigt många olika sorters teknik, med flera sladdar och fjärrkontroller, men som få användare lyckas använda. Cisco har skapat Cisco Spark Board som en lösning för att rensa upp i konferensrummen och knyta samman de fysiska mötesrummen med den virtuella världen. Cisco Spark Board är en snygg och mångsidig 3-i-1-lösning som pryder sin plats i vilket mötesrum som helst.

Cisco Spark Board


Presentationer

Visa upp dina presentationer, dokument och ritningar. Spark Board är en tryckkänslig 4K-skärm som finns i 55 eller 70 tums storlek och har en högupplöst inbyggd kamera. Du behöver inte ens leta efter rätt sladd för att koppla upp dig. Med Ciscos nya ultraljudsteknologi känner systemet igen dig, och via en knapptryckning på din app kan du dela med dig av din skärm.

Macbook air


Ett videokonferenssystem

Starta ett videomöte med en knapptryckning. Cisco Spark Board anpassar sig till deltagarnas röstvolym och var i rummet de befinner sig för att säkerställa en enkel och bra mötesupplevelse för alla.

Cisco Spark Board


En digital whiteboard

Skapa, rita och anteckna på en tom tavla, eller plocka upp en tidigare ritning från ett projektrum, via en bärbar dator eller en mobil enhet. Alla medlemmar i teamet kan redigera samtidigt från sina egna enheter och innehållet sparas snabbt och säkert till det gemensamma utrymmet. Du behöver aldrig mer ta fram mobilen och fotografera en whiteboard igen.