ST-R1M

Satechi R1 Justerbart stativ för iPad Rymdgrå

549kr


Satechi R1 Justerbart stativ för iPad Rymdgrå

Satechi R1 Justerbart stativ för iPad Rymdgrå

549kr
Webblager:
Slut i lager
Leveranstid: Beställningsvara
Stäng
Urb it levererar inom 1 timme

Beskrivning

Produktbeskrivning

Förhöj upplevelsen av din mobila enhet med Satechi R1 justerbart mobilstativ. Stativet är omsorgsfullt utformat i solid aluminium och håller din enhet på plats utan att den glider eller repas, vilket ger en elegant och modern touch till din arbetsyta. Justera stativet i olika vinklar beroende på dina behov, vilket gör det perfekt för videokonferenser, filmtittande eller arbete med ett Bluetooth-tangentbord. Den vikbara och bärbara designen gör att du enkelt kan ta med det överallt. R1-stativet är din perfekta följeslagare för bekväm och enkel enhetshantering.

• Optimal visningsupplevelse
• Justerbar höjd och vinkel
• Snygg design I aluminium
• Kompatibel med de flesta enheter
• Hopfällbart och bärbart

Optimal visningsupplevelse
R1-stativet har ett 270-graders gångjärnsfäste och ett 180-graders basgångjärn som gör att du enkelt kan justera din enhet till perfekt höjd och vinkel. Den optimala positioneringen hjälper till att minimera nackspänningar och förbättrar därmed din tittarupplevelse.

Justerbar höjd och vinkel
Beroende på dina behov kan du med R1-stativet justera enhetens höjd och vinkel. Oavsett om du skriver på ett tangentbord, håller videokonferenser eller tittar på film kan du med detta stativ flytta enheten till din komfortzon.

Snygg design i aluminium
R1-stativet är byggt i solid aluminium och kombinerar hållbarhet med elegans. De gummifärgade greppen håller enheten på plats utan att repa eller glida, vilket ger ett fast och pålitligt stöd.

Kompatibel med de flesta enheter
R1-stativets universella design gör det kompatibelt med de flesta mobila enheter, surfplattor och bärbara datorer. Dessutom fungerar det perfekt med de flesta fodral, vilket ökar användningsvärdet utan att äventyra säkerheten för dina enheter.

Hopfällbar och bärbar
R1-stativet har en vikbar design, vilket gör det till en idealisk resepartner. Vik ihop och packa ner det i din laptopväska, så är du redo för användning när och var du än behöver det.

Paketet innehåller
Satechi R1 justerbart mobilt stativ