AppleiPhone14ProMaxLäderskalmedMagSafe

Apple iPhone 14 Pro Max Läderskal med MagSafe

795kr


Apple iPhone 14 Pro Max Läderskal med MagSafe

Apple iPhone 14 Pro Max Läderskal med MagSafe

795kr
Webblager:
Finns i lager
Leveranstid: 2-3 arbetsdagar från webblager
Stäng
Urb it levererar inom 1 timme

Beskrivning

Produktbeskrivning

Läderskalet med MagSafe har utformats av Apple för att komplettera och skydda din iPhone 14 Pro Max på ett smakfullt sätt.
Tillverkat av specialgarvat och behandlat läder med en mjuk och behaglig utsida som med tiden får en naturlig patina. Skalet snäpps snabbt på plats och sitter perfekt runt din iPhone utan att kännas klumpigt.
Skalet har inbyggda magneter som lägger sig helt perfekt mot iPhone 14 Pro Max och fäster och släpper på magiskt vis varje gång. Magneternas exakta placering gör att det går snabbare och smidigare än någonsin att ladda trådlöst. Låt skalet sitta kvar på din iPhone när det är dags att ladda. Snäpp bara fast en MagSafe-laddare eller lägg enheten på en Qi-certifierad laddare.
Precis som alla Apple-designade skal har det testats under tusentals timmar genom hela design- och tillverkningsprocessen. Så det ser inte bara snyggt ut, utan skyddar också din iPhone effektivt mot repor och stötar.
Det här skalet är gjort i mjukt läder av hög kvalitet som skyddar din iPhone. Läder är ett naturmaterial och precis som ett fint läderbälte kan skalet med tiden få veck, märken och en viss patina. MagSafe-tillbehör som används tillsammans med fodralet lämnar svaga avtryck. Om det här är något som bekymrar dig föreslår vi att du använder ett silikonskal eller transparent skal till iPhone 14 Pro Max.