ST-UCMXAM

Satechi USB-C Multiport MX Adapter

1 899kr

Satechi USB-C Multiport MX Adapter

Satechi USB-C Multiport MX Adapter

1 899kr
Webblager:
Finns i lager
Leveranstid: 2-3 arbetsdagar från webblager
Stäng
Urb it levererar inom 1 timme

Beskrivning

Produktbeskrivning

Satechi USB-C Multiport MX Adapter är särskilt utformad för att höja prestandan på din M1-enhet. Med sina många funktioner och eleganta design ger den dig den bästa tekniken direkt i fingertopparna.

• Utformad för M1-enheter
• Dubbla 4K HDMI-portar upp till 60 Hz, 30 Hz
• USB-C PD-laddning upp till 100 W
• Integrering av Gigabit Ethernet
• Flera dataportar med kortläsare och ljuduttag

Utformad för M1-enheter
Denna adapter är speciellt konstruerad för M1-enheter. Med sina avancerade funktioner och kraftfulla prestanda låser den upp hela potentialen i dina system och påskyndar din produktivitet.

Dubbla 4K HDMI-portar
Satechi USB-C Multiport MX Adapter har dubbla 4K HDMI-portar med olika kapacitet - den ena stöder upp till 60 Hz uppdateringsfrekvens medan den andra stöder upp till 30 Hz. Njut av en uppslukande tittarupplevelse med högupplösta bilder på flera skärmar.

USB-C PD-laddning
Nu går det snabbare att ladda dina enheter med USB-C PD-laddningsfunktionen som stöder upp till 100 W effekt. Lägg mindre tid på att vänta - och mer tid på att göra det du gör bäst.

Gigabit Ethernet-integrering
Håll kontakten och njut av en sömlös onlineupplevelse med den inbyggda Gigabit Ethernet-integrationen i Satechi USB-C Multiport MX Adapter. Upplev oöverträffad nätverkshastighet, perfekt för både arbete och fritid.

Flera dataportar
Från olika dataportalternativ, Micro/SD-kortläsare och en ljuduttagsport kommer denna adapter med alla I/O-portar du behöver. USB-C- och USB-A 3.0-dataportar med hög hastighet ger snabba dataöverföringar på upp till 5 Gbps för effektiv multitasking.

Paketet innehåller
Satechi USB-C Multiport MX Adapter.