ST-CHDMIM

Satechi USB-C 4K 60 Hz HDMI-kabel Rymdgrå

499kr


Satechi USB-C 4K 60 Hz HDMI-kabel Rymdgrå

Satechi USB-C 4K 60 Hz HDMI-kabel Rymdgrå

499kr
Webblager:
Slut i lager
Leveranstid: Beställningsvara
Stäng
Urb it levererar inom 1 timme

Beskrivning

Produktbeskrivning

Visa upp din digitala värld med stil! Satechi USB-C 4K 60 Hz HDMI-kabel är utformad med sofistikering och uppfinningsrikedom för att säkerställa snabba och säkra anslutningar. Från att presentera din 4K-enhet på en HDMI-skärm vid 60 Hz till att helt enkelt framhäva din tekniska installation med sin distinkta design, kombinerar denna kabel enkelt funktionalitet och estetik.

• USB-C-anslutning
• Stöd för 4K-upplösning
• Kapabel till 60 Hz uppdateringsfrekvens
• Elegant design
• En mängd olika färger 

USB-C-anslutning
Upptäck sömlös anpassningsförmåga med USB-C-anslutningen på denna kabel. Anslutningen är perfekt utformad och ger en felfri dataöverföring samtidigt som den bidrar till snabb strömförsörjning.

Stöd för 4K-upplösning
Fördjupa dig i de fantastiska bilderna eftersom kabeln stöder 4K-upplösning. Njut av den här funktionens förbättrade detaljer, färgdjup och höga pixeldensitet, vilket förvandlar din tittarupplevelse till en filmisk njutning.

Kapabel till 60Hz uppdateringsfrekvens
Upplev smidiga, fördröjningsfria bilder med Satechi HDMI-kabel som klarar en uppdateringsfrekvens på 60 Hz. Oavsett om du spelar eller streamar HD-video, säkerställer denna kabel noll störningar i din digitala flykt.

Elegant design
Denna HDMI-kabel är tillverkad med överlägsen kvalitet och stor uppmärksamhet på små detaljer, och har en elegant design som kompletterar din tekniska installation samtidigt som den levererar hög prestanda.

En mängd olika färger
Välj bland en mängd olika vibbar för att matcha din stil. Oavsett vad du föredrar - diskret och sofistikerat eller djärvt och livfullt - kommer du att hitta din matchning med våra olika färgalternativ.

Paketet innehåller
Satechi USB-C 4K 60 Hz HDMI-kabel