IEUEBJBUDSAIRRBLK82

JLab JBuds Air True Earbuds Svart

699kr


JLab JBuds Air True Earbuds Svart

JLab JBuds Air True Earbuds Svart

699kr
Webblager:
Finns i lager
Leveranstid: 2-3 arbetsdagar från webblager
Stäng
Urb it levererar inom 1 timme

Beskrivning

Produktinformation

Det är dags att dra, i ett nyp, ut genom dörren.

Ta med dina JBuds Air True Wireless Earbuds när du är åker till jobbet, är påväg till gymmet, eller bordar ett flygplan. En batteritid på 3-4 timmar med Bluetooth 5 ger dig nog med kraft för att ta dig igenom musikstunderna. Det uppfinningsrika laddningsfodralet ger hörlurarna 10 timmar extra att ladda upp snabbt. Automatisk aktivering och uppkoppling till varandra så fort man tar de ur fodralet gör att man får en krångelfri upplevelse. Perfekt när man är på resande fot.

Automatiskt påsättning och uppkoppling

JBuds Air sätts på automatiskt och kopplar upp till varandra så fort man har tagit dom ur laddningsfodralet så att du kan fortsätta vara krångelfri.

Bluetooth 5 uppkoppling i första klass

En bluetooth 5 uppkoppling som håller första klass låter dig lyssna i 3-4 timmar i varje hörlur plus extra 10 timmar av laddning i fodralet, det är ungefär 14 timmar av din favorit podcast eller musik.

Skräddarsytt EQ3 Ljud

Du kontrollerar ljudet. Kalibrera dina JBuds Airs till dina personliga preferenser av ljud med JLab Signature, Balanced och Bass Boost lägen - utan en app.

Kontrollera allting

Kontrollera all din musik och volym med ett tryck eller två på utsidan av hörluren. Utnyttja den inbyggda mikrofonen för att aktivera Siri, Google Assistant och andra röstassistenter, eller ring samtal medans du är på resande fot.

Alldagligt säker

En IP55 svettresistans hjälper hörlurarna att stå emot fukt och smuts så du aldrig behöver att vara orolig under träning, resor eller hobbys. Extra öronkuddar hjälper dig att behålla komforten perfekt samt är pålitliga för ditt vardagliga behov.

Pocketsize

Kompakt men tålig, JBuds Air laddningsfodral får plats i alla väskor eller jackfickor när du tar dom med dig. Lampor på utsidan indikerar hur mycket ström du har kvar innan din nästa laddning.