ST-SALKPM

Satechi Slim Numerisk Bluetooth Keypad - Rymdgrå

599kr


Satechi Slim Numerisk Bluetooth Keypad - Rymdgrå

Satechi Slim Numerisk Bluetooth Keypad - Rymdgrå

599kr
Webblager:
Slut i lager
Leveranstid: Beställningsvara
Stäng
Urb it levererar inom 1 timme

Beskrivning

Produktbeskrivning

Satechi Slim Wireless Keypad är en fantastisk blandning av elegans och funktionalitet, perfekt för din arbetsplats. Den trådlösa knappsatsen har en elegant aluminiumfinish och en kompakt design, och är mer än bara en tilltalande syn. Den har en utökad tangentbordslayout som gör att du kan effektivisera dina datainmatningsuppgifter, samtidigt som den är bärbar och smidig.

• Trådlös Bluetooth-anslutning
• Smal och bärbar design
• Inbyggt uppladdningsbart batteri
• Snygg och tålig aluminiumfinish
• Kompatibel med Bluetooth-aktiverade enheter

Trådlös Bluetooth-anslutning
Säg adjö till trassliga sladdar och röriga arbetsytor. Denna smala trådlösa knappsats använder Bluetooth-teknik och ansluter enkelt till alla Bluetooth-aktiverade enheter. Det ger dig friheten att röra dig och utföra dina uppgifter sömlöst.

Smal och bärbar design
Slim Wireless Keypad har en elegant och kompakt design som gör att den passar i alla ryggsäckar, väskor och handväskor. Den här lätta och bärbara knappsatsen gör att du kan vara effektiv vart du än går.

Inbyggt uppladdningsbart batteri
Denna knappsats är utrustad med ett uppladdningsbart batteri som gör att ditt arbete aldrig tar slut. Den garanterar kontinuerlig produktivitet med en laddningstid på upp till två veckor och en snabbladdningstid på 1-2 timmar.

Snygg och hållbar aluminiumfinish
Aluminiumfinishen på Slim Wireless Keypad utlovar hållbarhet utan att kompromissa med stilen. Dess sofistikerade utseende gör den till ett utmärkt tillskott till din arbetsyta.

Kompatibel med Bluetooth-aktiverade enheter
Mångsidighet är vad som gäller. Vår Slim Wireless Keypad är kompatibel med alla Bluetooth-aktiverade enheter, vilket gör den till en fantastisk lösning för att utöka ditt befintliga tangentbord.

Paketet innehåller
Slim trådlös knappsats